Per Te Gjithe Studentet
Jeni nje student qe studioni ne Inxhinieri, Mjekesi, Shkenca Sociale, Art, apo cfaredo dege tjeter profesionale, ky eshte portali juaj i librave profesional FALAS. Lexo me shume
slide9
Per Profesoret dhe Akademiket
Jeni nje akademik profesor i cili kerkon libra profesional, kerkoni leksione ne gjuhe te ndryshme nga universitetet me te famshme Evropiane, kjo eshte faqja ku ju mund ti gjeni. Lexo me shume
slide5
Pune Kerkimore dhe Artikuj
Keni per te mbrojtur diplome, apo jeni duke bere nje pune kerkimore.Ne kete faqe do te gjeni nje numer te madh artikujsh dhe librash qe mund ti perdorni per kerkimet tuaja. Lexo me shume
slide5
Lexoni Librat Tuaj Artistik
Ne do tjua paraqesim ne format elektronik nje numer te madh librash artistik, ku mund ti lexoni dhe shkarkoni nga faqja jone. Lexo me shume
slide6

DuaLibra

INXHINIERI - MJEKESI - ART - KULTURE - HISTORI - ARTISTIKE - SHKENCE - EKONOMI - ARKITEKTURE - FILOZOFI - DIPLOMACI -  SPORT - MEDIA - LINGUISTIKE

RRETH PROJEKTIT


DuaLibra është një projekt i mundësuar nga “AEA-Albania Energy Association”. I krijuar dhe i mbështetur nga themeluesi i AEA-s  Erlet Shaqe, duke parë që në sferën akademike dhe studentore shqiptare kishte një mungesë të theksuar të literaturës profesionale. Ky projekt ndihmon sistemin arsimor dhe akademik, duke ditur që vlera e këtyre librave është e madhe ne morrëm si nisëm që ti ofrojmë këto libra sistemit akademik shqiptar Falas. Librat janë profesionalë në degët: inxhinieri, mjekësi, letërsi, ekonomi, punë kërkimore etj... Për çdo libër për vlerën reale te tij mund ta verifikoni në amazon.com.

Lexo me shume

Sponsor

AEA-Albania Energy Association